Новини

Відновлено сайт US0KF.

Яків Мойсейович Грифко (позивний US0KF) при житті вів свій персональний сайт. Але в 2018 році серце рівненського радіоаматора перестало битись.  Ми знайшли можливість змінити дизайн цього сайту, зробити переклад меню сайту з російської на українську мову. Весь контент, який виклав на цьому сайті Яків Мойсейович Грифко, зберігся. Відвідати сайт можна за посиланням https://us0kf.ucoz.ru

В гостях у UR5KEK

6 вересня 2022 року група радіоаматорів Рівненської області у складі UX0KR, UT5EL/A, UW5KW перебувала в місті Сарни Рівненської області. Мета подорожі - допомога нашому одноклубнику та другу, пенсіонеру Озарчуку Олександру ( UR5KEK) в налагодженні апаратури та антенн. Олександру було подаровано трансивер KENWOOD TS-120S. Довгий час Олександр Озарчук використовував для роботи в ефірі саморобний трансивер UA1FA, що давно  вийшов з ладу. Величезна подяка спонсору DM9EE (Carsten Dauer) та волонтеру із Запоріжжя UR6QV (Микола Папіровський) за такий чудовий подарунок.  

Тепер з міста Сарни частіше буде звучати позивний UR5KEK. Зараз в Сарнах залишився лише один радіоаматор - Озарчук О. (UR5KEK).

На першому фото: Ткачук В. (UW5KW), Озарчук О. (UR5KEK), Горець Ю. (UT5EL/A) 

На другому фото: в майстерні за процесом налаштування апаратури Озарчук О. (UR5KEK) та Сидоров В. (UX0KR).

Здолбунівський радіоаматор Дяк Павло Олексійович отримав високе звання "Майстер спорту України". Вітаємо!

Наша радіостанція EM5K в змаганнях CQ ARRL DX Contest CW 2022 зайняла в своїй підгрупі 1 місце в Україні і 13 місце в Європі. Вітаємо!

© 2022 Worlds Collide. Всі права захищені.
Створено за допомогою Webnode Файли cookie
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати